14. december 2013

Pandekager uden sukker

Pandekager er lækre, men for at undgå alt for stor svingning i blodsukkeret, har jeg lavet disse lækre pandekager uden sukker og hvedemel. 
Jeg stod med en masse æg, som var ved at blive for gamle, så tænke den skulle stå på pandekager. 

Pancakes are delicious, but filled with sucker, so i made thise with no sucker and wheat flour.
I had a lot os eeg who started to get old, so pancakes it was. 






15-20 pancakes:

  • 5 æg - 5 eggs
  • 1 l mælk - 1 l milk
  • 3 dl mandelmel - 3 dl almond flour
  • 1 spsk loppefrøskaller / FIBER HUSK (3 tespoons
  • 2 dl kokos mel - dessiccated coconut
  • 3 dl grahamsmel - whole-wheat flour

Så skal det hele bare blandes og steges på panden i lidt smør. 
Kokosmelet er med til at give pandekager en sødhed - smager lidt igennem, men er rigtig lækkert. 

Now it is just til mix it all together and fry them on a pan in 2-3 minuttes on each side. They must be thin, not like american pancakes - bigger and thinner :) 


For ikke at ødelægge det sukkerfrie i mine pandekager, har jeg endelig fundet noget (næsten) sukkerfrit marmelade. 
Det er St Dalfour, (fransk) som kan købes i Søstrene Grene - det vil sige, jeg har kun set det i Søstrene Grene på strøget i KBH.
Den er uden tilsætningsstoffer og andet, men der er stadig en masse frugtsukker i (:
Men den smager lækkert og kan kun anbefales, når man elsker marmelade, men ikke tilsat sukker og tilsætningsstoffer :D 

Glædelig 14. december /\ 

I used (almost) suckerless jam. It is St. Dalfour (french) and i found it in Søstrene Grene in Copenhagen. I think they are on som webshops all around the would to. 
It taste so good and i can only recommend it. 

Happy 14. December :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar