Jeg stod med en masse æg, som var ved at blive for gamle, så tænke den skulle stå på pandekager.
Pancakes are delicious, but filled with sucker, so i made thise with no sucker and wheat flour.
I had a lot os eeg who started to get old, so pancakes it was.
15-20 pancakes:
- 5 æg - 5 eggs
- 1 l mælk - 1 l milk
- 3 dl mandelmel - 3 dl almond flour
- 1 spsk loppefrøskaller / FIBER HUSK (3 tespoons)
- 2 dl kokos mel - dessiccated coconut
- 3 dl grahamsmel - whole-wheat flour
Så skal det hele bare blandes og steges på panden i lidt smør.
Kokosmelet er med til at give pandekager en sødhed - smager lidt igennem, men er rigtig lækkert.
Kokosmelet er med til at give pandekager en sødhed - smager lidt igennem, men er rigtig lækkert.
Now it is just til mix it all together and fry them on a pan in 2-3 minuttes on each side. They must be thin, not like american pancakes - bigger and thinner :)
For ikke at ødelægge det sukkerfrie i mine pandekager, har jeg endelig fundet noget (næsten) sukkerfrit marmelade.
Det er St Dalfour, (fransk) som kan købes i Søstrene Grene - det vil sige, jeg har kun set det i Søstrene Grene på strøget i KBH.
Den er uden tilsætningsstoffer og andet, men der er stadig en masse frugtsukker i (:
Men den smager lækkert og kan kun anbefales, når man elsker marmelade, men ikke tilsat sukker og tilsætningsstoffer :D
Glædelig 14. december /\
I used (almost) suckerless jam. It is St. Dalfour (french) and i found it in Søstrene Grene in Copenhagen. I think they are on som webshops all around the would to.
It taste so good and i can only recommend it.
Happy 14. December :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar