5. december 2013

Lidt spiseligt jul

Lavede disse alternative konfekt klumper den anden dag, som er et alternativ til marcipan og nougat som vi jo godt ved ikke har en særlig positiv effekt på løbetræningen. 

Så derfor lavede jeg figner dyppet i chokolade med tørret figen drys på. 
Og en appelsin-konfekt af:
  • 5-6 dadler uden sten 
  • 5-6 tørret figner
  • saft fra en halv appelsin 
  • en håndfuld mandler hakket 'semi' groft 
  • 2,5 dl kokosmel 
  • 1 tsk kokosolie 
  • 200 g chokolade smeltet til at dyppe i
Hele molevitten (undtaget chokolade og hakkede mandler) gav jeg en tur i minihakkeren (kan også bruge en stavblender eller foodprocessor) og formede dem til små kugler og dyppede i chokolade. Nogle af dem er pyntet med passionspulver andre med figendrys. 





Figner der er overtrukket med chokolade 




I dag holder vi 'stormfri' - undervisningen er egentlig aflyst men jeg havde besluttet at blive hjemme lige meget hvad. Da orkanen 'Allan' hærgede i oktober strandende jeg ½ døgn i Kolding, som var et utroligt langt og hårdt halv døgn. Derfor da jeg hørte denne storm blev langvarrig (og DBS allerede kl. 15 lukkede for trafikken mellem Kolding og Odense) så tænkte jeg fandme nej!! Hellere sidde hjemme og følge med i uvejret end at stå et sted og ikke kunne komme hjem (: Så dagen har stået på opgaveskrivning indtil videre og nu skal vi have lidt æbleskiver og noget the og se hvordan tingene står til ifølge TV2 nyhederne (: 

Glædelig 'stormfuld' 5 december. 

Today we are staying home, because of the hurricane 'Bodil'. My class has been delayed today but i already dicided this morning that I wound not spend 24 hours in Kolding with no possibily to get home. Last time, in Oktober, were there was a hurrican in denmark I was stuck in Kolding and all the trains did not drive until next morning at 10. That was a very long and hard night!. 
Today i have beeen writing at my exam paper and now i want some 'Æbleskiver' and the and se how the hurricane is torturing Denmark. 

Happy 'windy' 5 december. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar