13. september 2012

Tomatsalsa


Hjemmelavet tomatsalsa smager bare meget bedre end det købte. Der er selvfølgelig stor forskel på de købte, som er en dressing, men den her smager rigtig dejlig friskt og lækkert 

Ingredienser: til ca. 2 personer til en omgang bruchetta 
-  4-6 tomater 
- 1 rødløg 
- 1-2 forårsløg 
- en håndfyld frisk basilikum 
- 1 chili
- ½ rød peber (valgfrit)
- 0,7 dl olivenolie 
- 1-2 fed hvidløg 
- salt og peber 
- 1-2 spsk.chilisovs (jeg bruger sød chilisovs, da jeg ikke er så vild med stærk mad) 

Fjern indvoldende i tomaterne, således det kun er det ydre af tomaterne der er tilbage. Skær dem ud i små stykker. 
Fjern kornene i chili'erne og skær dem ud i små stykker 
Skær rødpeber i små stykker
Skær basilikum, løg og forårsløg i små stykker.
Bland olivenolie, salt, peber, hvidløg og chilisovs i en lille skål og hæld det over salsaen.
Vend det rundt og det er klar til servering. Serveres straks 




Server på ristet brød som en bruchetta - LÆKKERT 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar