14. maj 2012

Kyllingelasagne med spinat

Jeg elsker lasagne og specielt den her lasagne 

Til 4 personer skal du bruge:
  • 500 g hakket kyllingekød 
  • 3 dåser hakkede tomater 
  • 2 løg 
  • 2 fed hvidløg
  • oregano 
  • Salt og peber 
  • Grove lasagneplader 
  • Mornaysauce 
  • Spinat, enten optøet eller frisk 
  • Ost til toppen 
Du starter med at svitse løg og bruner kødet. Så tilsætter du hakkede tomater og smager til med krydderier. Derefter tilsætter du de to fed hvidløg. 
Lad det koge lidt 

Byg lasagnen op så du først har kød, så spinat, så plader og så mornaysauce. Bliv ved til der ikke er mere kød. 

Lad lasagnen stå og trække en times tid, hvis du har tid. 
Hvis lasagnen har trukket i en time skal den kun bages i ca. 25-30 minutter. og hvis den ikke har trukket skal den have 40 minutter ved 175 grader. Lad den stå og trække i ca. 15 minutter efter den er bagt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar